Aankondiging KNAF CUP 2016 race 3

5 juni 2016

Volgende week zondag 12 juni 2016 is het tijd voor de derde wedstrijd van de KNAF CUP IAME X30 NETHERLANDS, welke wordt gehouden op Circuit Pottendijk Emmen. Het wordt de eerste wedstrijd die we zelfstandig organiseren en we staan echt te popelen om u te treffen en in actie te zien.

Hieronder hebben we enkele bijzonderheden vermeld over deze wedstrijd.

Eendaags evenement

Het betreft een eendaags evenement, wat inhoudt dat de training op zaterdag wordt georganiseerd door Kartbaan Pottendijk Emmen en de wedstrijd op zondag door de organisatie KNAF CUP.

Tijdschema met bijzonderheden

Het tijdschema met bijzonderheden betreffende inschrijving, transponders (administratieve controle), briefing, technische controle, uitgifte van banden, trainingen en wedstrijd treft u als bijlage. Voor bijzonderheden verwijzen we graag naar deze bijlage.

Voorgeschreven tankstation

We werken met een verplicht, voorgeschreven benzinestation voor de brandstof die u op de zondag dient te gebruiken. De bijlage met bijzonderheden betreffende het station, Gulf, Rondweg 75 te Emmen, treft u als bijlage.

Alle brandstof betrokken van andere dan het voorgeschreven tankstation is niet toegestaan en zal leiden tot diskwalificatie van betrokken deelnemer(s) voor dit evenement.

Technische Keuring

Om de technische controle sneller te laten verlopen verzoeken we u het als bijlage bijgevoegde Formulier Technische controle al in te vullen en mee te nemen naar de controle.

Lay-Out

We maken gebruik van de lay-out “tegen de klok in” – oftewel LINKSOM.

Kinderen in briefing

De rijdertjes Mini-Parilla mogen niet alleen naar de briefing komen. Ze dienen te worden vergezeld door een ouder/begeleider.

Banden

Banden worden uitsluitend op bestelling geleverd. Vergeet u aub niet om uw banden tijdig te bestellen bij uw Knaf Cup dealer.

Verblijf op terrein

Een ieder dient zich te houden aan de aanwijzingen gegeven door de baaneigenaar. Houdt u aub rekening met uw collega’s en plaats privévoertuigen buiten de paddock. Er is geen stroomvoorziening in de paddock.

Neemt u na afloop ook uw afval mee en laat u het terrein aub netjes achter.

Bijlagen