Nieuwsbrief - Newsletter NK 2-Takt IAME 2018 (KNAF CUP) - IAME SERIES NETHERLANDS

1 januari 2018

Na een mooie start van de KNAF CUP in 2016 en 2017 hebben we dankzij uw inzet van de KNAF de status Officiel Nederlands Kampioenschap 2-Taktverkregen. 

De KNAF CUP zal als nieuwe naam NK 2-TAKT IAME (KNAF CUP) krijgen. We zijn er erg trots op. Dank u voor het mogelijk maken ervan.

We weten allemaal dat het niet zomaar aan komt waaien. Daar is inzet, passie en gezamenlijk commitment voor nodig. Commitment om onze geliefde kartsport nationaal en internationaal weer dàt aanzien te geven dat ze verdient.

Daarom hebben we na goed overleg met de KNAF besloten om naar drie Nederlandse banen te gaan, zodat het een ECHT NK wordt. Drie Nederlandse banen, Venray, Assen, Emmen, aangevuld met die geweldige baan in Genk.

Twee organisaties hebben het besluit genomen tot een volledige vernieuwing van de tracks; Raceway Venray en Karttrack TT baan Assen. Twee geweldige initiatieven die volledig bij vorenstaande aansluiten. Mensen met hart voor de zaak.

Die initiatieven moeten we omarmen, steunen om onze doelen te bereiken. We hopen van ganser harte dat u het belang ervan inziet en ons steunt op onze weg daarin.

Een mooie extra dimensie is in 2018 de invoering van de nieuwe WLADOIL X30 CUP. Bestemd voor NK rijders die daarnaast een of meer wedstrijden Belgisch Kampioenschap gaan rijden.

De inschrijfbedragen blijven hetzelfde. De borg milieu vervalt.

De hoofdonderwerpen in de Nieuwsbrief:

  1. Algemeen
  2. Bijzonderheden algemeen
  3. Bijzonderheden reglementen 

De inschrijving is open gesteld en kan worden gedaan via de volgende link: https://www.knafcupiame.nl/inschrijven/ 

We hopen u te treffen bij onze races.

Bijlagen