NK 2-Takt IAME - Dutch Championship 2-Stroke IAME 2018 - RACE 2 EMMEN

15 mei 2018

Onze wedstrijden met IAME motoren mogen zich verheugen in een toenemende belangstelling, waar we superblij mee zijn. We blijven voor u hard werken aan een van onze primaire doelen; verbinding van alle rijders en nationaliteiten in een enkele familie-race-omgeving.

In het weekeinde van 02/03 juni 2018 gaan we voor de tweede race van het
NK 2-Takt IAME - IAME SERIES NETHERLANDS naar het mooie sfeervolle circuit Pottendijk Emmen. We hebben er zin in en zullen u graag verwelkomen in het gastvrije noorden.

WLADOIL X30 CUP

De wedstrijd telt als vierde race mee voor de WLADOIL X30 CUP. Een cup waar de resultaten van de NK rijders, behaald in minimaal 3 races van het NK en een of meer wedstrijden van de IAME SERIES BENELUX, bij elkaar op worden geteld. 

Mailings

We maken vooruitlopend op de privacywetgeving gebruik van een nieuw mailsysteem, waardoor we geen bijlagen meer met de mailings meezenden. Alle van belang zijnde informatie, zoals reglementen, Vademecum Emmen, tijdschema, wordt voor u als downloads geplaatst op onze website. Leest u deze informatie aub goed door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Rijderspasjes

Met ingang van deze wedstrijd maken we gebruik van rijderspasjes, ten behoeve van verkrijgen toegang tot diverse plaatsen, zoals assistentiepark, pre-grid, parc-ferme en als controle middel voor aanwezigheid bij bijvoorbeeld de briefing. Iedere rijder wordt daartoe bij de inschrijving voorzien van twee pasjes, een persoonlijk pasje voor de rijder en zijn monteur en per team een pasje voor de teameigenaar.

De klassen

 • Mini-Parilla 60cc
 • X30 Cadet 23
 • X30 Junior
 • X30 Senior
 • X30 Master
 • X30 Super Shifter (175 cc)

Vrije Trainingen Emmen

Zie voor openingstijden circuit de link http://www.pottendijk.nl/trainingen/karting/

Huurmotoren

Voor geïnteresseerde rijders is er de mogelijkheid om motoren tegen een strak tarief te huren. Dit geldt voor alle klassen. Info te verkrijgen via de organisatie info@knafcupiame.nl.

Huurtransponders

Rijders die niet in het bezit zijn van een transponder kunnen een transponder huren bij de organisatie.

Banden

Banden, zowel slick als regen, worden uitsluitend op bestelling geleverd door PDB Vlaardingen, pdb@pdbkart.nl. Uitlevering op zaterdag 02-06-18.
Er mag niet met eigen banden worden gereden.
Vergeet u aub niet om uw banden tijdig te bestellen bij uw erkende IAME dealer.

Reservering races

U kunt voor de races reserveren via de volgende link: https://www.knafcupiame.nl/inschrijven/

Diversen

 • We verzoeken u de regels van waarden en normen te handhaven en respect te tonen naar elkaar, naar de deelnemers en de organisatie. Het Beleid- Gedragsprotocol 2018 is van overeenkomstige toepassing.
 • Transponders zijn te huur via de organisatie.
 • Vergeet u aub niet om uw licentie / ouder-kind licentie mee te nemen.
 • Een ieder dient zich te houden aan de aanwijzingen gegeven door de baaneigenaar. 
 • Personenwagens en lege bestelwagens moeten buiten de paddock geparkeerd worden.
 • Er kan gebruik worden gemaakt van het parkeerterrein, gelegen tussen de kart- en motorcrossbaan.
 • Zie voor openingstijden circuit de link http://www.pottendijk.nl/trainingen/karting/
 • Houdt u de paddock en overige delen van het terrein aub schoon en netjes. We verzoeken u geen olie en brandstof op de grond laten lekken. Boetes worden doorberekend aan de deelnemers. Boetes opgelegd door de kartbaaneigenaar zullen op de rijders gezamenlijk worden verhaald.

 
Legenda

Kartcircuit Pottendijk
Familie Rodenburg
Pottendijk WZ 20
7831 VB Nieuw-Weerdinge
T 0031 591 351515
I www.pottendijk.nl
E info@pottendijk.nl