Aankondiging KNAF CUP IAME X30 NETHERLANDS 2016 race 1 Mariembourg

23 maart 2016

De aanhef dekt helemaal de lading van het Nieuwe Karten. VOORBIJ DE GRENZEN.
Grenzen in ons dagelijkse leven en zeker in de sportbeoefening zijn niet meer van deze tijd en vervagen door de inzet van sporters, begeleiders, bonden en organisaties.
Dit wordt door onze partners onderkend. In een unieke samenwerking tussen de Nederlandse- en Belgische partijen is op basis van deze moderne denkwijze een gezamenlijk kampioenschap ontstaan, waar in mooie klassen wordt gestreden, en dat zijn gelijke niet kent.

We hebben er de afgelopen maanden gedegen naar toe gewerkt; de eerste gezamenlijke IAME X30 wedstrijd die volgend weekeinde 12/13 maart 2016 zal worden gehouden op het Wereld complex van Karting Des Fagnes in het Belgische Mariembourg.

Er wordt gestreden in de KNAF CUP IAME X30 NETHERLANDS, het Belgisch Kampioenschap en het gezamenlijk klassement BENELUX CUP, in de volgende IAME klassen:

  • Mini-Parilla 60cc
  • X30 Cadet
  • X30 Junior
  • X30 Senior/ Master
  • X30 Super / Master (175 cc)
  • X30 Shifter (125 cc)
  • X30 Super Shifter (175 cc)

Klassementen KNAF CUP

KNAF CUP deelnemers strijden in twee Totaalklassementen:
1.    KNAF CUP IAME X30 NETHERLANDS
2.    BENELUX OPEN  (onder voorwaarden)

Huurmotoren in KNAF CUP

Voor geïnteresseerde rijders is er de mogelijkheid om motoren tegen een strak tarief te huren. Dit geldt voor alle klassen. Info te verkrijgen via de organisatie info@knafcupiame.nl.

Wedstrijddag

Het verloop van de wedstrijddag zal zijn met vrije trainingen, kwalificatietrainingen, warm-up, kwalificatie manches en een Finale fase.

Tijdschema’s

De inschrijving voor deze race is inmiddels gesloten, zodat het tijdschema op basis van  het grote aantal deelnemers kan worden opgemaakt. De tijdschema’s worden als download geplaatst op de KNAF CUP site.

Banden

Banden, zowel slick als regen, worden uitsluitend op bestelling geleverd door info@eurokarting.be. Er mag niet met eigen banden worden gereden.
Vergeet u aub niet om uw banden tijdig te bestellen bij uw erkende IAME dealer.

Paddock, stroom, camping

Er wordt in stroom voorzien tegen een vast bedrag.
De paddock en camping zijn als in Genk verdeeld. Er mag niet in de paddock worden overnacht.
Bij aankomst op het circuit is het noodzakelijk om de paddock verantwoordelijke te contacteren voordat u de tenten opbouwt.  Er  mogen geen caravans of mobilhomes in de paddock. Deze moeten op de camping worden geplaatst. 
Personenwagens en lege bestelwagens moeten buiten de paddock geparkeerd worden. 
Dit om de goede werking in de paddock niet te verstoren.

Wat hebben we er  zin in u te treffen en alle rijders in actie te zien; we hopen u te treffen, kom gerust langs om sfeer te proeven.